Gepubliceerd op: 9 december 2022

Bereikbaarheid RRKC en Rotterdamse Kunststichting


Vanaf 20 december 2022 zijn de Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur en het bureau van de Rotterdamse Kunststichting niet langer, per telefoon of post bereikbaar. Vanaf 1 januari 2023 gaat de Rotterdamse Kunststichting verder als zelfstandige instelling met bestuur onder voorzitterschap van Carlos Gonçalves.

Contactgegevens RKS
De nieuwe website van de RKS wordt www.kunststichting010.nl en de stichting is per e-mail bereikbaar via receptie@kunststichting010.nl. Alle e-mailverkeer naar een ‘@rrkc.nl‘-adres wordt automatisch doorgestuurd naar de geadresseerde persoon – of receptie@kunststichting010.nl en gelezen door het bestuur.

Archief
De websites van de RRKC blijven twee jaar lang bereikbaar ter inzage:

  • De website van de RRKC (www.rrkc.nl) blijft bereikbaar tot en met 31 december 2024
  • De website van het cultuurplanadvies 2021-2024 van de RRKC (www.rrkc.nl/cultuurplanadvies) blijft ook bereikbaar tot en met 31 december 2024.

Bent u op zoek naar adviezen, rapporten en onderzoeken die de afgelopen decennia zijn verschenen? De websites van de RRKC blijven de komende twee jaar bereikbaar ter inzage. Adviezen, publicaties en andere documenten van de RRKC/RKS over de periode 1946-2001 zijn met ingang van januari 2023 te raadplegen bij het Stadsarchief via de Inventaris van het archief van de RKS/RRKC. Het archief van de RKS/RRKC over de periode 2001- 2022 wordt in 2023 door het Stadsarchief ontsloten en zal voor het eind van dat jaar raadpleegbaar zijn. Als u een afspraak maakt kunt u het gewenste document in de studiezaal inzien. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met het Stadsarchief Rotterdam, via e-mail: stadsarchief@rotterdam.nl.

Bestuur
De RKS kijkt er naar uit om 2023 in te gaan: met een hernieuwde functie maar onverminderd dienstbaar aan de stad Rotterdam. Vanwege de vernieuwde invulling is de RKS op zoek naar bestuursleden. De volledige vacaturetekst is hier te lezen.